Middagsmenyer påsken 2023
Palmesøndag 2. april
Gulrotsuppe med ingefær og brokkolispirer
Stekt kyllingbryst med estragonsaus
Clafoutis - Lun kake med skogsbær og mandler
Mandag 3. april
Spinatsuppe med smilende Gudbrandsdalsegg
Stekt Fjellørret med salat og rømmesaus
Creme karamell
Tirsdag 4. april
Fiskesuppe
Roastbeef av Dexster fra Graupe i Skåbu med løkkompott og rødvinsaus
Sitronterte
Onsdag 5. april
Grønnsaksuppe
Elgragu med byggotto
Bringebærsorbet og vaniljepairfait med feittbrød
Skjærtorsdag 6. april
Salat med Tronfjellskinke og betaost fra Avdem
Tomatisert suppe med pisket rømme
Kveite med erterpuré og Hollandaise
Gateau Marcel med bringebær
Langfredag 7. april
Gravet sik fra Jotunheimfisk
Lammelår fra villsau fra Dalseter med stekte grønnaker
Marengsdesert med sitronkrem og frukt
Påskeaften 8. april
Sikmouss av røkt sik fra Jotunheimfisk
Skalldyrsuppe
Reinsdyrfilet med bakte poteter og stekt rosenkål
Multer med hvit sjokolademouss